Česta pitanja

Gdje i kada glasam? Živim u XX, a građanin/ građanka sam YY, gdje glasam?

Nadležna ministarstva pojedinih država (obično ministarstvo unutarnjih ili vanjskih poslova) pružaju informacije o postupcima glasanja (kao što su datumi i načini glasanja iz inozemstva).

Želim primati materijale za vlastite aktivnosti u sklopu kampanje (natpise, plakate, značke).

Još niste pronašli ono što ste tražili? Pošaljite poruku na kontakt-hr@ovajputglasam.eu i poslat ćemo Vam relevantne materijale e-poštom ili redovnom poštom.

Kako mogu otkazati pretplatu?

Kliknite na poveznicu za otkazivanje pretplate u poruci e-pošte koju ste primili.

Kako mogu promijeniti zemlju, adresu, jezik ili ime (primjerice u slučaju pogreške pri tipkanju)?

Za promjenu postavki prijavite se u svoj osobni profil i ažurirajte svoje podatke. Ako ne možete ažurirati svoje postavke, javite nam na: kontakt-hr@ovajputglasam.eu 

Kako mogu doznati više o glavnim pitanjima o kojima će biti riječ na europskim izborima?

Informacije o radu Europskog parlamenta i pitanjima o kojima će biti riječ možete pronaći na našim internetskim stranicama http://www.europarl.europa.eu/news/hr. Profili Europskog parlamenta na društvenim medijima također su dobar izvor najnovijih informacija:

Želim prijaviti pogrešku. / Vaše stranice ne funkcioniraju kako treba.

Hvala što ste primijetili pogrešku. Pošaljite poruku e-pošte na adresu kontakt-hr@ovajputglasam.eu

Koliko sam osoba pozvao/ pozvala da se pridruže kampanji?

Možete se prijaviti preko svoje e-pošte i lozinke te provjeriti svoj profil, što uključuje i broj osoba koje ste potaknuli da kažu „Da, ovaj put glasam”.

Redovito vam e-poštom šaljemo posljednje podatke o broju osoba koje ste pridobili.

Siguran sam/ sigurna sam da sam pozvao/ pozvala 20 osoba da se pridruže kampanji, ali to se na mojem profilu ne prikazuje!

Provjerite koriste li se osobe koje pozivate jedinstvenom poveznicom (onom koja završava brojkom). Ako smatrate da je došlo do pogreške, obratite nam se e-poštom kontakt-hr@ovajputglasam.eu